George
Sales Manager

Telefon: +49 1517 1304-811
E-Mail: postskriptumfr@ctok.de
Skype: Postskriptum FR GmbH
PREMIUM BRAND MIX
LUXURY AT STOCK PRICES
Emporio Armani, Pinko, Just Cavalli
 
JACKETS & COATS
for her and him
for the cold season
 

Shitje me shumicë | Shitje nga depoja e veshjeve të modës dhe markave me cilësi të lartë

POSTSKRIPTUM GmbH është kompani e profilizuar për mallin tepricë dhe në Aksion të veshjeve nga prodhuesit më me renome në Europë për Femra, Meshkuj dhe Fëmijë.

Ne jemi një kompani e cila vepron në tregun me shumicë me përvojë shumëvjeqare dhe e rangut të lartë evropian sa i përket përzgjedhjes së Artikujve si dhe bashkimin mallërave të përziera për tregtarët me shumicë dhe pakicë.

Çmimet tona të mallërave janë 5-10 herë më të ulëta sesa Çmimet në treg.

Ne kemi një gamë prej më tepër se 5.000 artikuj të veshjeve të markave, këpucëve dhe aksesorëve. Ne ofrojmë veshje me stil, kualitative dhe veshjeve për kohën e lirë, punë dhe mbrëmje të cilësisë më të lartë të modës së fundit nga dizajnerë të mirënjohur nga Gjermania, Franca, Italia dhe Spanja.

Ne kemi : Veshje punë dore, Veshje Pune, Bluza, Funda, Pantollona, Veshje sportive, Këmisha, Maica, Fustana, Farmerka, Jakne (Xhaketa Xhinse dhe duvet me pendë), këpucë dhe aksesorë.

Prioritet i yni është që konsumatorët të ndahen të kënaqur. Ne për shumë vite kemi garantuar qëndrueshmërinë dhe besueshmërinë përmes bashkëpunimit shumëvjeqar dhe Kontratave afatgjata.

 

Tregtarët me shumicë janë të mirëseardhur te ne

Postskriptum: Shitje me shumicë

Ne jemi të interesuar të bashkëpunojmë me Dyqane të tregut me pakicë, Butiqe dhe kompani të shitjes me shumicë. Ne ju ofrojmë mundësinë që të zhvilloni vargun e ofertës tuaj me Çmime të ulëta të shitjes.

Me përvojën tonë të njohurive dhe përvojën e industrisë së mallërave të tepricës ne jemi të interesuar për bashkëpunime afatgjate përfituese.

Sasia minimale e porosisë: 1 Njësi pako. Me Çmim prej 500 Euro (sipas kërkesës) varësisht nga sasia e Artikujve dhe Markave të Asortimentit të mallërave (prej 500 deri në 5.000 Euro).

Ne kemi kënaqësinë të pranojmë ofertat e juaja, dhe gëzohemi për ju!

Përparësitë e bashkëpunimit:

Madhësia e kompanisë
Më tepër se 5.000 m2 hapësirë e depos, logjistikë efektive e magazinimit dhe transportimit, menaxher me përvojë- këta Faktorë përcaktojnë madhësinë e kompanisë sonë dhe sigurojnë përpunim të saktë dhe të shpejtë të Kontratave.

Siguria e dërgesave
Kontrata direkte me prodhuesit dhe dërgesa në kohë të arikujve sezonal të cilësisë së lartë evropiane. Ne ofrojmë përkrahje në përzgjedhje, rregullim të doganës dhe dërgesa të mallërave.

Nuk janë Artikuj me defekt
Para grumbullimit të njësive ne e kontrollojmë çdo artikull në mënyrë të kujdesshme. Artikujt me defekt do të largohen menjëherë, ose do të shiten si mallëra B me Çmime më të volitshme.

Zona e gjërë e shpërndarjes
Ne udhëheqim shitje me shumicë të veshjeve dhe këpucëve në Evropë, Azi, Afrikë dhe Amerikën Latine. Ne kemi bashkëpunim me kompani të tregut me shumicë nga Evropa lindore.


New products in catalog

 • Donna Karan New York (DKNY)

  DKNY New!
  Made for: USA
  Sex: men and women

  Read more ...

   
 • Italian brand Aletta

  Aletta New!
  Made for: Europe
  Sex: children

  Read more ...

   
 • Clothing by famous and popular designer MK

  Clothing by famous and popular designer New!
  Made for: Europe
  Sex: women, men

  Read more ...

   
 • Fashion Brand Mix

  Fashion Brand Mix New!
  Made for: Europe
  Sex: women, men
  Season: all seasons
  Minimum Order Quantity: 500 kg

  Read more ...